Esküvői vacsora helyszín

A Danubius Hotel Gellért rendezvénytermei között Ön is megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt, legyen szó hét országra szóló lakodalomról vagy családias esküvőről. Hat nagy belmagasságú elegáns termünk közül választhatja ki a legmegfelelőbb, egyedi hangulatú helyszínt a ”Nagy Nap”-hoz.

Gellért Panoráma Étterem

Panoráma Étterem és Terasz

tavaszi és nyári esküvők kedvelt helyszíne

Az étterem 180 m2,  impozáns, budai zöldövezetre és Dunára néző terasza 150m2 alapterületű, mely létszámtól és teremelrendezéstől függően 70-100 fő befogadására alkalmas. A terasz ideális helyszín a vacsora előtti állófogadásra. Nagyobb létszámú rendezvény esetén egybenyitható a Duna Teremmel.

[/red_button] 

Gellért Duna terem

Duna Terem

hajdan a világhírű Gundel Étteremnek adott helyet

A teremből gyönyörű kilátás tárul elénk a Dunára. Alapterülete 312 m2, mely 150 fő számára kényelmes helyszínt biztosít. A helység közvetett teraszkapcsolattal rendelkezik, így 200 fő fölött a Panoráma étteremmel és teraszával bővíthető.

[/red_button] 

Gellért - Gobelin terem

Gobelin Terem

a századfordulós elegancia

Patinás, antik faburkolatú, századfordulós eleganciával rendelkező szalon, amely családias, 30-70 fős esküvők lebonyolítására, valamint esküvői szertartáshoz is kiválóan alkalmas. Alapterülete 144 m2. A terem közvetlenül a szálloda galériájáról nyílik.

 [/red_button] 

Gellért - Tea Szalon

Tea Szalon

régi idők hangulata

Kristály csillárjaival, valamint hatalmas, Dunára tekintő ablakaival egy, a régi idők hangulatát idéző terem. 240 m2 alapterületű, 80-110 fős esküvők megrendezésére ajánljuk. Esküvői szertartáshoz is kiválóan alkalmas. A szalon csatlakozik a Szálloda galériájához, ezáltal szellős, könnyen elérhető és állófogadással is egybeköthető a fogadás.

[/red_button] 

Gellért - Zeneterem

Zeneterem

az egykori elegáns bálterem

Budapest legkülönlegesebb, romkocsma hangulatú helyszíne, mint kivételes színfolt mutatkozik be kínálatunkban. A Gellért Szálloda I. emeletén lévő Zeneterem regényes története arról mesél, hogy az egykori elegáns bálterem a II. Világháború után, elzárva a vendégek elől évtizedekig raktárként működött. A merész stílusú és ugyanakkor elbűvölő terem 2013. év elején nyílt meg, fiatal képzőművészek fantáziájának és kreativitásának teret engedve. A helyszín sokoldalú arcát mutatja, hogy exkluzív magazinok választják fotózási helyszínnek. 30-70 fős esküvők lebonyolítására alkalmas. Alapterülete 144 m2.

[/red_button] 

Gellért terem

Gellért Terem

meghitt vacsorák helyszíne

Megkapó, köralaprajza és panorámás ablakai rendkívüli eleganciát kölcsönöznek a teremnek. Közvetlenül kapcsolódik a Duna teremhez. Kisebb, 15-25 fős családi rendezvények, meghitt vacsorák kedvelt helyszíne.

[/red_button] 

Különtermeikről részletes információt szállodánk rendezvény aloldalán talál.


Tekintse meg a testvérszállodánk, a Danubius Hotel Astoria esküvői ajánlatát is.
A több mint 100 éves szálloda felejthetetlen és különleges esküvői helyszínt kínál a Belváros szívében. Csodálja meg és válassza Budapest egyik legszebb patinás épületét, mely a kényelem és az elegancia maximális kombinációját nyújtja.


Esküvői- és rendezvény helyszín Budapest, Gellért

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites

 

 

Tisztelt Vendégünk!

Értesítjük, hogy a Danubius Hotel Gellért december 1-én bezárt és a továbbiakban nem a Danubius Hotels üzemelteti.

Dear guest,

We would like to inform you that Danubius Hotel Gellért closed on 1 December and will no longer be operated by Danubius Hotels.