Fontos részletek az esküvőhöz

    • Külön igény szerint, felár ellenében pompás teremberendezéssel, dekorációval, és a kiválasztott színvilágú díszvilágítással tesszük egyedivé az esküvői helyszínt. Lehetőség van a virágdíszek, a székselymek valamint széksálak kiválasztására, melyekkel ünnepi díszbe öltöztetjük esküvői helyszíneinket.
      b
    • Még egyedibbé varázsolhatja a fogadást különleges Herendi vagy Zsolnay porcelán terítékkel, illetve ezüst étkészlettel, az esküvő bizonyos létszámáig. A hangulatot fokozhatja gyertyadíszek elhelyezésével.
      b

Szívesen ajánljuk kitűnő ízléssel, nagy tapasztalattal és helyismerettel rendelkező dekoratőr partnereinket, akik számtalan esküvő dekorációját készítették már el a Hotel Gellértben az ifjú pár és a násznép teljes elismerésére.

Kruchió Design
“Szeretjük a kihívásokat, szeretjük a szépet, a természetes és egyszerű dolgokat. Szeretjük a virágok sokszínűségét, a növényi részek változatosságát, izgalmas forma- és színvilágát. Jó mindig újat, valami mást alkotni, mellyel megszépítjük magunk és mások környezetét. Több szállodában és étteremben készítünk hétről hétre kompozíciókat, dekorációkat, melyek kiegészítik a tereket, szépséget, és egy kis természetet csempésznek a határozott vonalak közé.”

Wedding & Party
“Esküvők és rendezvények teljeskörű dekorációja, ha fontos: a minőség, megbízhatóság, kreativitás, maximális segítőkészség, pontosság, rugalmasság, kedvesség!

Esküvői- és rendezvény helyszín Budapest, Gellért

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites

 

 

Tisztelt Vendégünk!

Értesítjük, hogy a Danubius Hotel Gellért december 1-én bezárt és a továbbiakban nem a Danubius Hotels üzemelteti.

Dear guest,

We would like to inform you that Danubius Hotel Gellért closed on 1 December and will no longer be operated by Danubius Hotels.